‘Practice what you preach’: ook privé duurzaam bezig

In mijn werk stook ik groene vuurtjes op en thuis ook. Oftewel: “practice what you preach”. Andre Van Der Zee van Beleef! Media nam een kijkje in mijn natuurvriendelijke houten huis voor het programma Het Groene Oosten.

Ik vertel hoe we stap voor stap met de natuur gebouwd hebben. En hoe we hier met onze warmtepomp, 24 zonnepanelen en XXXL zonneboiler ook met energie zo duurzaam mogelijk proberen te leven.

En hoe we ons verplaatsen met de Dacia Spring, straks in combinatie met de myenergi Zappi laadpaal die ook alleen op de zon kan laden. Dingen waar ik heel enthousiast van word. Kijk je mee?

In Hasselt woont Arjan Broer met zijn gezin. Samen met de buren hebben zij een natuurvriendelijk huis gebouwd. Welke keuzes hebben zij gemaakt en waarom? En op wat voor manier zijn zij aan al hun informatie gekomen? Is door de bomen het bos nog wel te zien als je zelf een duurzaam huis wilt bouwen?