TrainenWaarvoor ben je op deze wereld?

Talentontwikkeling

De inzet van talenten van mensen is heel belangrijk. Immers: wie vanuit zijn/haar talent werkt zet zichzelf krachtig neer, wordt hier blij van en is van toegevoegde waarde voor de samenleving.

Om deze reden geef ik trainingen en organiseer ik bijeenkomsten waarbij mensen op zoek gaan naar hun talent en deze (her)ontdekken.

Voor volwassenen organiseer ik onder andere de training ‘Ik ga staan voor mijn Talent! Dit doe ik samen met de Stichting Droom van Zwolle en de Pulsar Academie. Tijdens deze training komen de deelnemers achter hun eigen talent. En achter hetgeen wat hun werkelijk drijft. Het is prachtig om te zien hoe mensen dan opbloeien en evenwichtiger worden!

Wilt u ook met talentontwikkeling aan de slag? Of wilt u hier meer informatie over? Neem eens contact met mij op.

Rots & Water

Rots & Water is een psychofysieke training voor jongens en meisjes in basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Het programma kan worden beschouwd als een weerbaarheids- en anti-pestprogramma. De training van weerbaarheid gaat samen met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden.

In de afgelopen jaren heb ik deze training in (de omgeving van) Zwolle gegeven. Ik ben uitermate enthousiast over deze methodiek omdat deze training mensen werkelijk met elkaar in verbinding brengt. Na een Rots & Watertraining heb je die verbinding en heb je de ander ervaren! Met andere woorden: het invoelend vermogen krijgt een boost. Respect over en weer is het resultaat. Iets dat we in onze samenleving heel goed kunnen gebruiken!

Op zoek naar een goede training? Of wilt u hier meer informatie over? Neem contact met mij op.